DAMUS

EDB-programmet til musikskolens administration

Keld Karnov Schmidt
Lindebjerghave 50
5474 Veflinge
DK-Danmark


Telefon: 2045 1214

Nyheder

25/12 2019

 

Fra 1/1  2014   er Damus gået i samarbejde med SpeedWare med det formål at lave ET samlet administrationsprogram til musik- og kulturskolerne.
Programmeret bygger på SpeedAdmin-platformen - og alle danske og færøske musikskoler er hjulpet med over til drift i det nye, fælles system.

Denne aftale indebærer, at al fremtidig udvikling sker i SpeedAdmin, og der vil ikke længere blive foretaget ændringer i Damus-programmet.


Der er i dag stadig enkelte mindre skoler i Danmark - og så den store aftenskole i Torshavn, der bruger Damus ...


Og så lidt Damus-stikord :

lærerne på en 'Damus-musikskole' kan indsende ændringsforslag til eget skema ved at logge sig ind på en hjemmeside via almindelig internetadgang. Læreren sender sine forslag retur til musikskolen. Disse forslag kan kontoret så acceptere enkeltvis eller samlet til automatisk import i Damus - uden fysisk indtastning.

Glimrende redskab hvis lærerne selv fordeler elevtider - og til løbende opfølgning gennem sæsonen. 

fjernarbejdspladser og internetadgang
Det er naturligvis muligt at arbejde i Damus via en almindelig fjernadgang til dit kommunale netværk, så du kan tilgå Damus udefra. Det kan anvendes via token, fjernskrivebord, VPN, Citrix Webadgang osv.
Det er imidlertid en meget vigtig pointe, at kommunens data med cprnumre osv stadig findes indenfor kommunens eget netværk. 

for de færøske kunder ...
udsendelse af sms'er
er i drift. Damus tilbyder opkrævning via PBS for færøske kunder - og der kan betales med Dankort og MasterCard online ved tilmeldingen.