DAMUS

EDB-programmet til musikskolens administration

Keld Karnov Schmidt
Lindebjerghave 50
5474 Veflinge
DK-Danmark


Telefon: 2045 1214

Internet, SMS og mail

25/12 2019

 

Se også under Driftstatus ...

Udvidelse af modulet til afsendelse af SMS'er.

Damus giver dig muligheden for at afsende sms'er fra Damus via flere udbydere. Gælder både danske og færøske kunder. Vore sms'er afsendes via en gateway, og de når lynhurtigt frem til modtagerne. Vi er således ikke begrænset af langsom udsendelse via modems - og du kan normalt i løbet af 10 sekunder se status for om dine sms'er er nået frem til modtagernes mobiltelefoner. 


Sådan virker Online-tilmelding via musikskolens hjemmeside lige nu ...

Det er muligt at lade elever tilmelde sig til en 'Damus-musikskole' uden tidskrævende og bekostelige tilretninger af din hjemmeside. 
DU bestemmer ordlyd og afkrydsningsfelter på tilmeldings-siden, og rent teknisk befinder den sig på Damus' web-server. På musikskolens hjemmeside skal der blot laves en knap med et link, men INGEN web-programmering, så det er en fantastisk enkel løsning for dig. 

Musikskolen tildeles et brugernavn og et password, og dermed har du adgang til en hjemmeside med et 'administrations-modul', hvor du selv kan tilrette tekster og fag-oversigter samt udvælge specielle ja/nej felter.
Du kan selv definere kommentarer til de enkelte fag, og du bestemmer også ordlyden i den kvittering, eleven får tilsendt via email efter tilmelding.

Alle elevtilmeldinger kan naturligvis importeres i Damus - eller du kan indlæse dem i et almindeligt regneark.


Modulet koster 4200 kr - og dertil 1050 kr i årligt abonnement uanset antallet af tilmeldinger og mails, du modtager.

Læs mere her 

 

Vi anbefaler, at du udsender mails via en standard email-klient.